- 125 g smör
- 3/4 dl socker
- 2 dl mjöl
- ½ dl marsanpulver
- 3/4 tsk bakpulver
Fyllning:
- hallonsylt
Topping:
- 1 ägg
- ½-2/3 dl socker
- 2½ dl kokosflingor
- (½ dl mangelspån)
- 25 g smält smör
- Arbeta samman smör och socker.
- Tillsätt mjöl, marsanpulver och bakpulver och arbeta ihop till en deg.
- Rulla snabbt ihop till ca 30 små bollar och lägg i småkaksformar.
- Gör ett hål i varje kaka och fyll med hallonsylt.
- Vispa ihop ägg och socker till toppingen.
- Till sätt kokos och eventuellt mandel, häll sedan i det avsvalnade smälta smöret.
- Fördela blandingen över kakorna.
- Grädda i 200°C 10-12 minuter.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar