skip to main |
skip to sidebar
- 1 st zucchini
- 1 vitlöksklyfta
-
Smör att steka i
- Strimla zucchinin på längden med hjälp av ett rivjärn till långa strimlor.
- Smält smör i stekpannan på medelvärme.
- Pressa i vitlök och lägg i zucchinin.
- Blanda runt försiktigt och fräs bara en kort stund så att den inte blir för mjuk.
Kommentar: Gott! Ska provas fler gånger!
- 1 st
stor zucchini
- Parmesanost
-
Salt och svartpeppar
- Strimla zucchinin på längden med hjälp av ett rivjärn till långa strimlor
- Koka upp 1.5 liter vatten med lite salt.
- Tag grytan från spisen och lägg ned zucchinin i cirka 1 minut.
Häll av vattnet och vänd ned den rivna parmesanosten. Salta och peppra.
Kommentar: Första gången jag gjorde det blev det jättegott, andra gången blev det beskt. Båda gångerna glömde jag salt och peppar i slutet. Hm.