fredag 18 juni 2010

Couscous med fetaost och sallad



  • 4 dl couscous
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk smör
  • 150 g fetaost
  • 1/2 gurka
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • Blandsallad, t ex "Bistro"
  • 3 Chorizo
  1. Tillaga couscousen i buljongen.
  2. Rör ner smöret och låt det kallna.
  3. Skär fetaosten och gurkan i bitar och blanda ner i couscousen. 
  4. Rör i peppar, gräslök och sallad. 
  5. Slanta chorizonoch stek. Blanda sedan i couscousen.
  6. Servera gärna med vattenmelon!
Kommentar: Jättegott och lätt att tillaga! Somrig och fräsch variant av detta. Man kan även skippa chorizon och ha detta som tillbehör till kyckling, eller kött till exempel.

0 kommentarer: