skip to main |
skip to sidebar
- 600 g fiskfilé, t ex sej
- 1 tsk salt
- 2 1/2 dl Kelda mellangrädde
- 1½-2 dl tacosås, medium eller hot
- 1-2 tsk sambal oelek
- 2 dl riven ost
- 15-20 tortillachips
- Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och lägg dem i en smord ugnssäker form.
- Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken och ställ sedan in formen i ugnen i ca 15 min.
- Ta ut formen, krossa chipsen och strö över. In i ugnen igen i ca 10 min. Servera med kokt potatis eller ris.
Kommentar: Tyckte detta blev jättegott! Sambon var inte lika imponerad, men jag tror det mest berodde på fisken, inte själva såsen (använde sej). Sambal oelek hade jag i för att få lite mer sting i det, eftersom jag hade medium tacosås.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar