skip to main |
skip to sidebar
- 700-800 g potatis (gärna färskpotatis!)
- 2 syrliga äpplen
- ½-1 röd lök
- 1 bit ca 15 cm gurka
- ca 8 rädisor
- 2 dl gräddfil
- knappt 1 dl majonnäs
- 2 msk senap
- salt, vitpeppar
- finhackad gräslök
- Koka potatisen och låt kallna.
- Rör samman gräddfil och majonnäs och smaksätt den med senap och kryddor i en skål. Blanda i gräslöken.
- Skär den skalade och kalla potatisen, äpplena och gurkan i tärningar.
- Hacka löken i små bitar.
- Tärna rädisorna.
- Lägg i skålen med dressingen och rör om ordentligt men försiktigt.
- Låt gärna salladen stå en stund och ta smak.
Kommentar: Jag tyckte till en början att det smakade för mycket majonnäs och senap, men tillsammans med alla ingredienser så var det bara gott!
0 kommentarer:
Skicka en kommentar